Sla over naar de inhoud

Over mij

Mijn naam is Silvano en ben naast echtgenoot en vader ook business consultant bij Axxerion in het dagelijks leven.

Sporten is mijn lust en mijn leven – een dag niet gesport is een dag niet geleefd zou mijn motto kunnen zijn. Als kind is mijn sportieve carrière gestart met Judo wat als snel gevolgd werd door volleybal.

Volleybal loopt als een rode draad door mijn leven. Gestart bij de mini’s van Volvera en geëindigd in Heren 1 van dezelfde vereniging. Na mijn blessure was het actief volleyballen over en ben ik als trainer van de CMV bij Arvevo actief geweest en momenteel ben ik trainer van Volar N6-2 en nationaal scheidsrechter.

Om toch te blijven sporten hebben mijn maatje en ik beide een racefiets gekocht en zijn we gestart met fietsen. Tjonge wat viel dat tegen, we waren blij dat we boven op de brug van Doesburg waren en niet hoefden af te stappen. Maar goed we hadden een (goed) doel: de 100km van Ride for the Roses.

Nu – 5 jaar na mijn eerste racefiets – is het zover, de volgende uitdaging. September 2017 willen mijn fietsmaatjes en ik de Mont Ventoux of te wel de Kale Berg op fietsen. Een hele kluif en ik zal voor die tijd nog wat extra ballast kwijt moeten raken. Om mijzelf te motiveren heb ik besloten om mijn weg naar de Mont Ventoux digitaal te gaan vastleggen in de vorm van een blog.

Tot zover…

Groeten, Silvano