Ervaring

Sinds 2013 werk ik als trainingsacteur voor de trainingen agressiehantering en sociale veiligheid bij GGZ-instelling GGNet.

“Yvette speelt vol overgave haar rollen op een geloofwaardige manier. Door haar enthousiasme en vrolijkheid vind ik Yvette prettig in de samenwerking. Haar sterkste eigenschap is haar feedback. Deze is scherp en leerzaam.”
E. Werner – KIES buro voor weerbaarheid
Sinds juni 2017 ben ik daarnaast inzetbaar als zelfstandig (trainings)acteur en teamtrainer. Tot nu toe heb ik onder andere opdrachten mogen vormgeven voor:
locatietheater IKEA en Kunst & Theater Gala Leger des Heils
Engelstalige korte sketches tijdens internationaal kenniscafé over trends in sportparticipatie
Trainingsacteur in lessen communicatieve vaardigheden ROC Rijn Ijssel.
"Het werken met Yvette had een enorme meerwaarde voor mijn klas eerstejaars studenten Maatschappelijke Zorg.
Zij hebben geoefend met het inzetten van communicatieve vaardigheden en kregen tijdens het oefenen en na het oefenen ook waardevolle tips en feedback van Yvette.
De theorie werd hierdoor ineens erg concreet en studenten toonde enorm veel lef en doorzettingsvermogen. Yvette wist een veilig oefenklimaat te creëren voor de hele klas!" Esra Evre, docent
Locatietheater historische figuur tijdens Soroptimisten regiobijeenkomst. Algehele aanwezigheid en 'in rol' speechen in plenaire bijeenkomst.
Koor Toonhoogte 80, ArnhemWorkshops podiumpresentatie en tekstbehandeling
Simulatiepatiënt in training Klinisch Redeneren voor verpleegkundigen, DubbelDiagnoseKliniek Wolfheze.
Ik sta ingeschreven bij trainingsacteursgezocht.nl . Hier zijn naast mijn profiel ook meerdere referenties over mijn werk te vinden.#colspan#