Sla over naar de inhoud

Nog een nachtje slapen

Nog een nachtje slapen en dan vertrekken we naar de Kale Berg in Zuid Frankrijk. Eindelijk is het dan zover! Na weken van trainen, voeding aanpassen en andere voorbereidingen gaat het dan bijna gebeuren.

 

Twee weken geleden heb ik een uitgebreid sportmedisch onderzoek laten uitvoeren bij SMCP. Na een gesprek met de arts en de eerste onderzoeken was het tijd voor het bloedonderzoek, ECG en de inspanningstest. Fietsen met zo’n kap op je gezicht is echt een verschrikking. Continue heb je het gevoel dat je geen frisse lucht krijgt en het liefst had ik dat ding van m’n gezicht gerukt. De assistente moedigde me aan om door te zetten en dat is gelukt. Na alle onderzoeken kon ik direct bij de arts terecht en kreeg ik het goede bericht dat er medisch geen reden zou zijn waarom ik niet de beklimming zou kunnen volbrengen. Okay ik ben nog te zwaar en dat zal de beklimming bemoeilijken, maar ik ben fit genoeg.

Na een week van relatieve rust, afgelopen zondag voor de 13e keer de Ride for the Roses gereden. Dit jaar in de gemeente Lansingerland (Bleiswijk). Het was een prachtige dag met goed weer en goed gezelschap. Dit jaar was het redelijk hollen of stilstaan of we reden 36 of we stonden stil. Het leek wel een interval training 🙂

Nu tas in pakken, laatste fiets check en dan hup hup naar bed. Morgen om 4.15 uur is het vertrek!

 

Published inBlog

Eén reactie

  1. Erik Erik

    Veel succes en plezier op die Kale Berg. You can do it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *